RESIDÈNCIA VIRREINA
RESIDÈNCIA  VIRREINA

Coses que s'han de saber: de la A a la Z

Amb la finalitat de que el trasllat del pacient al nostre centre es realitzi amb la major comoditat possible, hem inclòs en aquesta pàgina dades i observacions molt importants que simplificaran el procés d'ingrés a ambdues parts.

Solicitut

Si pensa que el seu familiar se sentiria a gust amb nosaltres, concerti una cita per consultar-nos el seu cas. Nosaltres li informarem amb detall i li orientarem en els primers passos de la seva sol·licitud.

Per poder cursar la seva sol·licitud, el pacient ha de complir els següents requisits:

  • Haver complert 65 anys
  • Ser natural de la província o portar residint en ella com a mínim dos anys 
  • No patir cap malaltia contagiosa 


Esperem tenir l'oportunitat de conèixer-li molt ràpid. Posi's en contacte amb nosaltres cridant al telèfon 93.219.81.61 o utilitzant el nostre formulari de contacte.

Sobre la base del nivell d'atenció que va a necessitar el pacient, es decideixen qüestions com l'allotjament o les tarifes. Aquests són els tipus de cures que posem a la seva disposició en funció dels graus de dependència:

Grau I: Dependència moderada
Inclou a les persones que necessiten ajuda com a mínim una vegada al dia per realitzar almenys 2 accions a l'àrea de la higiene personal, la nutrició o la mobilitat. 

Grau II: Dependència severa 
Inclou a les persones que necessiten ajuda a l'àrea de la higiene personal, la nutrició o la mobilitat almenys 3 vegades al dia, a diferents hores. L'ajuda requerida per a les cures bàsiques i les tasques domèstiques ha d'ocupar almenys 3 hores al dia, de les quals 2 han de dedicar-se a les cures bàsiques. 

Grau III: Gran dependència
Inclou a les persones que necessiten ajuda a l'àrea de la higiene personal, la nutrició o la mobilitat les 24 hores del dia. L'ajuda requerida per a les cures bàsiques ocupen com a mínim 5 hores al dia, de les quals 4 han de dedicar-se a les cures bàsiques. 

Contacte

RESIDÈNCIA VIRREINA
ENCARNACIÓ 31  bis
08012 Barcelona

Per a qualsevol consulta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres trucant al telèfon  93.219.81.61, omplint el nostre formulari de contacto o bé per mail a virreina@virreina.net 

 

CENTRE LLIURE DE CONTENCIONS

Noticies

Nova presència a Internet
Ara podrà conèixer a fons nostres serveis  per Internet.

 

Veure totes les noticies

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
RESIDENCIA VIRREINA -DANA SERVEIS SOCIALS SL-

Llamar

E-mail